Posts

Super Bet


Superbet este o agentie de pariuri offline cu ceva succes pe teritoriul tarii noastre, in mod special multumita echipei de profesionisti ce se ascunde in spatele acestui brand. Agentia in sine a crescut destul de rapid, ajungand ca in doar un an sa puna pe harta in jur de 70 de locatii Superbet. Super Bet, Super Bet Club si Super Bet Express sunt cele trei tipuri de agentii pe care le promoveaza acest brand in momentul de fata.

 

Imediat va explicam si ce presupune fiecare in parte! Super Bet, dupa cum lesne se poate intelege, este tipul clasic de casa de pariuri ce ruleaza sub egida Superbet. Totodata, in cadrul acestui tip de agentie gasim si cele mai multe locatii din marile orase ale tarii. Aici aveti loc suficient pentru a putea plasa pariurile pe care le doriti sau sa mizati pe cine va castiga urmatoarea cursa de caini ce ruleaza non-stop pe ecranele agentiilor. Tot la Super Bet veti gasi si jocurile electronice atat de gustate de catre amatorii romani de jocuri de noroc. Si cum ruleta nu putea lipsi din tot acest peisaj, aflati acum aceasta poate fi gasita in SuperBet Club.

 

Cel din urma tip de agentie, Super Bet Express, i se adreseaza in mod special pariorilor grabiti, mereu pusi pe fuga. Un fel de McDrive al tuturor celor care doresc sa plaseze cat mai rapid pariurile si sa plece acasa sau pe unde au treaba. Ca si oferta, Superbet se apropie destul de mult de ceea ce le propune clientilor sai agentia de pariuri offline Publicbet. Si aceasta din urma ofera facilitatile amintite mai sus, la o scara si mai larga!

Superbet pune un accent deosebit, de asemenea, si pe satisfacerea clientilor din punct de vedere al cotelor afisate zilnic in oferta curenta. Pariorii romani au fost cuceriti in scurt timp de modul in care aceasta agentie de pariuri offline a reusit sa puna la punct cote destul de competitive despre o piata care se apropie de saturatie. Calitatea serviciilor oferite, dar si diversitatea lor, coroborate cu seriozitatea celor de la Superbet, fac din aceasta agentie un nume demn de retinut in momentul in care doresti sa plaseze un pariu in offline. Sau doresti pur si simplu sa mergi intr-un loc in care sa petreci cateva ore bune alaturi de prieteni, pariind de la meciurile de fotbal din oferta pana la cursele de caini inregistrate.


Bucurestiul ramane in continuare un oras intesat de agentii de pariuri offline. Superbet, de exemplu, dispune in capitala Romaniei de mai bine de 20 de locatii unde pariorii pot miza pe echipele favorite. Aproape o treime din totalul agentiilor Superbet se afla in Bucuresti, cu mentiunea ca sunt agentii Superbet deschise inclusiv in orasele mai mici. Superbet functioneaza in sistem de franciza, ceea ce inseamna ca oricine isi poate deschide o astfel de casa de pariuri care dispune de un spatiu si anumite sume de bani aferente acestui business. Daca faceti parte din aceasta categorie, puteti oricand intra pe superbet.ro si obtine numerele de telefon prin intermediul carora veti obtine informatiile necesare deschiderii unei astfel de agentii!

 

Ca si in cazul altor case de pariuri offline, dar si online, fotbalul reprezinta un sport extrem de important pentru agentia Superbet. Putem spune totodata ca fotbalul este principala materie prima a acestui bookmaker offline, care ofera si pariuri pe meciurile din Liga 1 sau a 2-a din Romania.

 

In alta ordine de idei, Superbet se numara printre putinele agentii offline care pune la dispozitia clientilor sai servicii de pariere live. Weekendul este cea mai aglomerata perioada a saptamanii din acest punct de vedere, in zilele de sambata si duminica fiind incluse in oferta spre pariere pana la 5 evenimente. Vorbim in general despre meciuri de fotbal, dar si de tenis. Sau handbal, atunci cand Romania evolueaza intr-un turneu final (Campionat European sau Mondial). 


Cursele de caini, in schimb, ruleaza non-stop pe ecranele televizoarelor cu care au fost dotate agentiile Superbet. Alaturi de aceste curse de caini gasim si pariuri in cadrul celor mai mari loterii din lume. Cei care opteaza pentru 3 numere din Spania Bono vor primi la schimb o cota finala de 60.00. Sume la fel de frumoase pot fi incasate in momentul in care optati si pentru mai multe numere sau incercati diverse sisteme de pariere (vezi 3/5).

Tot la Spania Bono, daca alegeti 5 numere si credeti ca puteti nimeri cel putin 3 (3/5), la o miza de doar 2 lei, veti incasa putin peste 100 de lei (120 de lei, mai exact). Suma totala creste exponential odata cu ghicirea altor numere; spre exemplu, la 4/5 veti primi aproape 500 de lei (480 lei), pentru ca la 5 numere ghicite agentia Superbet sa va ofere 1200 de lei!


Miza minim acceptata este de 2 lei, atat in cadrul pariurilor sportive cat si a celor non-sportive (vezi pariurile pe loteriile internationale). Din aceasta privinta, Superbet este in mod cert una dintre cele mai solide case de pariuri offline. Putin sub Publicbet, insa in acelasi timp o casa de pariuri ce merita luata in considerare atunci cand doriti sa pariati live in offline sau sa va presarati weekendul cu ceva actiune alaturi de prieteni. 


Rezultatele meciurilor, omologate de Superbet, pot fi urmarite direct pe site (superbet.ro). In partea stanga sus. Aveti si posibilitatea de a verifica direct daca biletul este castigator sau nu. Tot pe pagina superbet.ro veti gasi o selectie interesanta de pariuri extra-sportive.


Superbet a oferit in mod frecvent cote evenimentelor importante ce au avut loc in Romania si nu numai. Alegerile prezidentiale sau parlamentare au facut intotdeauna parte din portofoliul acestui bookmaker offline, ca de altfel si una din cele mai populare emisiuni TV, "Romanii au talent".

 

Recomandarea noastra finala ar fi insa sa incercati si pariurile online, oricat de dificile v-ar parea acestea la o prima vedere. Scutirea de impozite si taxe implica un profit mai mare in ceea ce va priveste, ceea ce nu este un lucru tocmai de lepadat. Pariurile offline sunt impozitate cu 5% la fiecare pariu pus, respectiv cu 25% in cadrul pariurilor castigatoare de peste 600 de lei.

 

 

© 2008 - 2011 Pariuri Sportive Online · Subscrie :RSS

 

Parteneri : Pariuri Sportive · ePariuri.ro · Pariuri Sportive · Bet365 · Clasamente · Ponturi Pariuri · Livescore ·