Posts

Mozzart


Mozzart Bet exista in Romania de cativa ani, in conditiile in care primele agentii din Europa au fost infiintate in Serbia. La inceput, cateva la numar, pentru ca mai apoi aceasta companie sa se desfasoare si in alte tari, Romania fiind una dintre acestea. Din curiozitare, dar si din cauza faptului ca la ora respectiva existau destul de putine case de pariuri offline, clientii romani au inceput sa dea navala in agentiile din Bucuresti. 

 

Daca la inceput totul era la nivel "basic", sa ii spunem, deci fara curse de cai, pariuri pe loteriile internationale si sloturi ("pacanele"), lucrurile aveau sa prinda culoare pe parcurs. Spatiile in care au fost create noi agentii Mozzart Bet au inceput sa devina din ce in ce mai primitoare, iar clientii tot mai multumiti de serviciile si produsele promovate de catre acest bookmaker.

 

Personalul calificat si seriozitatea celor de la Mozzart Bet au reprezentat doar doua dintre motivele pentru care clientii romani au primit cu bratele deschise aparitia acestui nou bookmaker pe piata jocurilor de noroc din tara noastra. Si investitiile masive in tehnologie au avut un cuvant greu de spus in toata aceasta ecuatie, iar oferta, din ce in ce mai generoasa, a contribuit la ajungerea in top a acestei case de pariuri sportive offline.


Principalele avantaje ale agentiei de pariuri offline Mozzart constau in miza minima pe care o poate paria orice jucator care ii trece pragul. Vorbim aici despre o suma minima de 1 leu, accesibila deci si pariorilor care vad in aceasta activitate, pariat, drept un hobby si nu un mod de a-ti castiga existenta.

Oferta variata a agentiei Mozzart Bet, care include in meniul de pariuri majoritatea sporturilor importante din Europa, dar si din lume. Vezi sporturile americane, spre exemplu, care ocupa un loc de cinste in oferta Mozzart Bet. Avem la discretie, deci, meciuri din NHL (liga nord-americana de hochei), NBA (liga nord-americana de baschet), MLB (Major League Baseball) sau NFL (fotbal american).


Dupa cum aminteam si mai sus, seriozitatea agentiei Mozzart Bet este un alt aspect pozitiv al acesteia. Profesionalismul, constand in cote competitive, plati rapide si servicii ireprosabile, este de asemenea demn de remarcat.

 

Desi a aparut mai tarziu pe piata pariurilor din Romania, Mozzart Bet a reusit sa aduca in oferta sa pariurile live. Doar Bet Cafe Arena si Publicbet mai puncteaza la acest capitol, in momentul redactarii acestei prezentari.


Exceptand dezavantajul taxelor si impozitelor pe care trebuie sa le achite orice parior, aspect cu care se confrunta de altfel toate casele de pariuri offline (risc asumat, deci!), Mozzart Bet nu prezinta niciun dezavantaj major!


Clientii Mozzart Bet sunt ademeniti in agentii si prin intermediul ofertelor de pariuri sportive, dar si non-sportive. Iar cand facem referire la ultima categorie, sloturile ne vin imediat in minte. Mozzart Bet ofera in cadrul acestora 4 jackpoturi interesante, cu mentiunea ca unul dintre acestea poate ajunge pana la aproximativ 10.000 de euro (40.000 lei)!


Jocul Jackpot local are trei niveluri mari si late. Daca in cazul primului nivel clientii urmeaza sa incaseze pana la 300 de lei, lucrurile devin cu adevarat serioase in cazul urmatoarelor doua: 600 de lei, respectiv 1600 de lei la nivelul al treilea!

 

Jackpoturile globale, in schimb, sunt realizate avand la baza un procent din incasarile totale ce au loc in toate agentiile Mozzart Bet din tara. Potrivit site-urilor de specialitate, acest procent s-ar situa undeva pe la un 10-15%. Acesta reprezinta in acelasi timp si procentul pe baza caruia sunt platite castigurile la aparate. 85% pentru casa, in cazul nostru Mozzart Bet, respectiv 15% (maxim!) pentru jucatori!

 

Revenind la pariurile live oferite de Mozzart Bet, este bine de stiut ca acestea reprezinta, fara doar si poate, cea mai interesanta metoda prin care agentiile de pariuri offline reusesc sa ramana in viata fara ca marile companii online sa muste din intreg "tortul", si anume din industria jocurilor de noroc.

Ca si in cazul altor agentii de pariuri offline, vezi Publicbet, Superbet sau Casa Pariurilor, Mozzart Bet le ofera posibilitatea clientilor sai de a urmari meciuri importante direct de la fata locului gratie televizoarelor de ultima generatie cu care au fost dotate aceste locatii. Tot aici veti putea plasa pariuri live in timpul desfasurarii meciurilor!


Cotele, intr-adevar, sunt sub ceea ce ne ofera in momentul de fata online-ul. Cu atat mai mult cu cat, in offline, clientii sunt obligati prin lege sa plateasca taxe si impozite.

 

Cu rol de exemplu, aveti la dispozitie urmatorul meci prezent in oferta live a Mozzart Bet: Almeria vs Real Madrid. Cota la victorie a elevilor lui Carlo Ancelotti se situa undeva pe la 1.20, in timp ce un succes al Almeriei, o echipa care se lupta pentru evitarea retrogradarii, era de 15.00. Mozzart Bet oferea cota de 7.00 pentru un rezultat de egalitate intre cele doua formatii.

 

Cotele s-au miscat destul de rapid in urma primului gol inscris de madrileni prin Isco, cu zece minute inainte de pauza. Real Madrid primea 1.05 in cazul unei victorii. Cinci minute mai tarziu, Verza a restabilit egalitatea pentru gazde, pronosticului 2 solist crescandu-i cota pana la 1.30. Pe acest schelet, Mozzart Bet a oferit cote si pentru urmatoarele tipuri de pariuri: numar total de goluri, total goluri pana la pauza, total goluri inscrise de gazde, respectiv de oaspeti si multe altele.

 

Sigur, oferta de pariuri LIVE nu poate concura niciodata cu cea a marilor agentii ce activeaza in mediul online. Insa, e bine de stiut in acelasi timp ca exista in continuare pariori si pentru aceste agentii offline, care prefera sa parieze cu banii la purtator in detrimentul deschiderii unui cont la o agentie online. Acestui tip de parior nu ii va surade prea curand ideea de a lucra cu agentiile online, deoarece implica depuneri cu cardul, verificari ale actelor si multe alte lucruri pe care, poate, nu si le doreste. 


De asemenea, nu putine sunt cazurile in care un grup de prieteni se infiinteaza intr-o astfel de locatie si, la un suc, petrec 2-3 ore urmarind unu-doua meciuri si pariind totodata sume mai mari sau mai mici. Este important ca si dumneavoastra sa pariati responsabil, cu simt de raspundere la Mozzart Bet!

 

 

© 2008 - 2011 Pariuri Sportive Online · Subscrie :RSS

 

Parteneri : Pariuri Sportive · ePariuri.ro · Pariuri Sportive · Bet365 · Clasamente · Ponturi Pariuri · Livescore ·